LA COPA MADURELL. HOMENATJA A UNA LLEGENDA VIVA DE CASA NOSTRA

El nostre company de 81 anys (24/2/1938) Josep Madurell, ha estat homenatjat per la seva brillant trajectòria com a palista.

A les instal·lacions de la federació catalana de tennis taula, en Josep Madurell ha rebut un emotiu homenatge en una competició que porta el seu cognom.

Un centenar de participants i molts d’altres companys i amics han assistit a l’acte d’aquest passat 04/01/2020. Entre ells, el palista de superdivisió Joan Massip, que ha esdevingut guanyador de la copa Madurell.

Ha estat un matí ple de bons moments com la gran de la roda que s’ha fet per jugar a un punt amb en Madurell, el sorteig de lots preparats per l’ocasió, l’esmorzar preparat amb tota mena de detall i per tots els gustos, l’exposició que va mostrar records dels palista durant la seva trajectòria esportiva i l’exclusiu St. Jordi (màxim guardó reconegut per la FCTT) entregat pel president honorífic de l FCTT, Sr. Jordi Prat i Puudengoles .

Estem molt orgullosos de compartir amb en Josep Madurell , temps, entrenaments, competicions, i bones estones que formen part del seu camí personal i esportiu i del nostre .

Un dia per recordar

Moltes Felicitats

      

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close